Secrete.

joi, 29 decembrie 2011

Dispozitivul Zapper cel care vindeca Cancerul si SIDA

Dispozitivul Zapper cel care vindeca Cancerul si SIDA

Ce este Zapper?

Zapper este pur şi simplu un aparat electric care ucide bacteriile, viruşii şi paraziţii, folosind câmpuri electromagnetice pe principiul biorezonanţei.
Zapper, a fost iniţial descoperit de Dr. Raymond Rife, în anii '30, din secolul 20. Pentru un motiv sau altul, descoperirea a fost neglijată până când Dr. Hulda Clark din SUA şi-a publicat lucrările ştiinţifice în cartea "Vindecarea tuturor bolilor", pe baza teoriilor lui Rife.
Hulda Clark foloseşte metode de tratare a tuturor bolilor cauzate de viruşi şi bacterii, folosind impulsuri electrice provenind de la o baterie de 9 V.
Dr. Hulda Clark susţine că toate bolile şi afecţiunile medicale, inclusiv SIDA şi cancerul, sunt un fel de infecţie - infecţie cu paraziţi. Toate bacteriile, ciupercile, viruşii, viermii şi viermii intestinali sunt paraziţi.
Statisticile arată că în ţara noastră în fiecare an se îmbolnăvesc de cancer 31.000 de persoane, iar 21.000 din ele decedează. Numărul total de pacienţi, 265.000, indică faptul că metodele şi medicamentele nu sunt eficiente, şi, în plus, sunt scumpe.
Medicii au stabilit de mult timp că toate bolile din corpul nostru, cu excepţia fracturilor, sunt cauzate de viruşi, bacterii şi paraziţi. Aceste microorganisme sunt foarte sensibile la impulsurile electrice şi pot fi chiar omorâte cu un curent electric de foarte joasă tensiune (de la 5,5 la 10 V, cu câţiva miliamperi).
Dr. Hulda Clark susţine în continuare că utilizarea Zapper este foarte eficientă împotriva oricărei afecţiuni, şi, în multe cazuri, duce la vindecarea completă a cazurilor grave de cancer şi SIDA într-o perioadă scurtă de timp. Potrivit Dr. Clark, Zapper normalizează tensiunea arterială, nivelul zahărului din sânge, stabilizează metabolismul şi elimină toxinele din organism.
Mai multe detalii despre teoriile de Dr. Hulda Clark puteţi citi în următoarele cărţi:
  • "Vindecarea tuturor bolilor"
  • "Vindecarea tuturor formelor de cancer"
  • "Vindecarea tuturor formelor de cancer avansat"

Metoda de utilizare

  1. Electrozii nu trebuie să se atingă unul pe altul.
  2. Mânerele trebuie acoperite cu un strat de hârtie umeda. Se prind mânerele şi se activează aparatul.
  3. Lumina roşie a aparatului se aprinde (dacă nu este aprinsa, se verifică dacă aparatul are o baterie de 9V bună).
  4. Zappări timp de şapte minute, după care închideţi aparatul.
  5. Pauză de 20 de minute.
  6. Repetaţi procedura pentru alte şapte minute, după care faceţi iar o pauză 20 de minute.
  7. Încă o dată. A treia oară, zappare şapte minute şi pauză 20 de minute.
  8. Nu uitaţi să opriţi aparatul atunci când nu îl folosiţi, pentru a economisi bateria.
Fiecare zapper este testat cu osciloscopul și funcționează cu impulsuri în unghi drept, la o frecvență de 30 KHz.


       Trebuie precizat ca acest dispozitiv a fost creat pt prima data acum 20 de ani de o doctora canadiana numita Hulda Clark, plecand de la ideea ca bolile precum cancerul si SIDA sunt in special provocate de niste paraziti, paraziti care pot fi inlaturati eficient si fara reactii adeverse cum se intampla in cazul cancerului prin "chimioterapie".
        Pt cei care cunosc un minim de electronica isi pot construi acest dispozitiv simplu si usor care nu necesita multe componente electronice. Pt detalii de construire accesati aceasta pagina http://www.zapperwise.com/e_schema_mzap4_tn1.html
         Acum nu-mi ramane decat sa va urez spor la construit si va garantez ca acest produs care a fost interzis multa vreme isi va arata adevaratele beneficii care au fost descrise.


2 comentarii:

O zi plina-ochi de pace, va ureaza cristian_kinetoterapy.....si tot ceva doriti in viata.. Doresc ca fiecare sa poata posta liber cu conditia pastrari bunului simt si fara postari xenofobe si rasiste. Cu totii suntem copii Divinitatii.